Sokan úgy gondolják, hogy demonstrációkkal, tüntetésekkel, petíciókkal nem lehet a Fidesz-úthenger útjába állni. De ha elég sokan elküldjük ezt a levelet Fidesz-KDNP-s egyéni képviselőnknek – természetesen postai úton vagy e-mailben, aláírva -, akkor talán-talán van egy nagyon halvány esély, hogy lesz egy-két lelkiismeretes fideszes képviselő, aki nem szavazza meg a törvényt. Vagy ez teljesen elképzelhetetlen? Nem érne meg egy próbát?

 

Ughy Attila Országgyűlési Képviselő részére
Országház
Budapest 
Kossuth tér 1-3. 
1357

Tisztelt Képviselő Úr!
"Én, Ughy Attila, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének képviselője esküszöm, hogy ………… munkám során választóim akaratához és megbízatásomhoz híven, lelkiismeretesen járok el, és minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a Magyar Köztársaság fejlődését előmozdítsam, népének boldogulását elősegítsem. 
(A képviselő meggyőződése szerint) 
Isten engem úgy segéljen!"


Ismerős Önnek ez a részlet? Igen, Ön ezt az esküt tette 2010. május 14-én. Ön a mi, a választói szavazatával jutott be az Országgyűlésbe, hogy ott választói akaratához híven és lelkiismeretesen járjon el.

Kérem, gondolkozzon el egy pillanatra a magánnyugdíjpénztári törvénytervezet kapcsán: ez az Ön választóinak az akarata? Ez a törvény összhangban van a lelkiismeretével? Ön szerint ez a törvény valóban a Magyar Köztársaság népének boldogulását segíti elő? 
Amennyiben bármelyik kérdésre NEM a válasza, úgy kérem, ne degradálja magát a Fidesz szavazógépévé – annál is inkább, mivel képviselői esküjében nem szerepel se a párt- se a frakcióhűség -, hanem lelkiismerete és választói akarata szerint NE szavazza meg azt a törvényt, amelyik 3 millió magánnyugdíj-pénztár tagot foszt meg az öngondoskodás lehetőségétől.

 

Budapest, 2010. december ..
Tisztelettel


XY
választópolgár

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetekhivatala.blog.hu/api/trackback/id/tr802496663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása