Szánalmas.hu

2010.09.14. 21:20

Érdekes bejegyzésre lettem figyelmes az ismert közösségi portálon. Az oldal egyik aktív tagja, Chladek Tibor, a Fidesz Havanna lakótelepi önkormányzati képviselőjelöltje jelezte részvételét a kormányzati karrier expón.

 

 

 

 

 

 

Az ügy sok szempontból elgondolkodtató. Miért mondom ezt? Aki nem ismerné Tibort annak ajánlom figyelmébe a nem kevés önbizalomtól hangos honlapját:

http://chladektibor.fidesz.hu/index.php?id_cikk=11226

Itt is az egyik legfontosabb rész a fiatalember önéletrajza. (Annak aki lusta elolvasni kiemelem a lényeget:

Legmagasabb iskolai végzettség: "sikeres érettségi vizsga után a Lakitelki Népfőiskola Közéleti Akadémiáját végeztem el"

Itt térnék vissza bejegyzésem első gondolatához a kormányzati karrier expóhoz. Na most vagy bejegyzésünk főhősének van komoly önértékelési problémája, vagy valami nagyon félrecsúszott ebben a mai Magyarországban. Mindannyiunk érdekében remélem, hogy az előbbiről van szó.

Ellenkező esetben kíváncsi leszek szegény Petra Lászlóné későbbi lájkolására. Remélem majd annak is ennyire örül, ha az ilyen Fidesz-Tiborok által teleültetett közigazgatás dönt majd a nyugdíjáról....

 

Szerző: Dobo18

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetekhivatala.blog.hu/api/trackback/id/tr472296740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása