A Fidesz fél választóitól

2010.12.03. 11:31

Rendhagyó közmeghallgatás zajlott tegnap a XVIII. kerület Önkormányzatában. A kerület fideszes vezetése eleget téve törvényi kötelezettségének megtartotta a közmeghallgatást. Azonban bevezetett egy új elemet. A helyszínen feltett, valamint az írásban benyújtott kérdésekre Ughy Attila és alpolgármesterei nem válaszoltak. 
Az elmúlt 20 év során ilyenre nem volt példa kerületünk történelmében. 
Így például a megjelentek nem kaptak választ Ughy Attilától arra a kérdésre sem, hogy hogyan tartja összeegyeztethetőnek a Városkép újság október számában megjelent interjút, amelyben az új kerületi munkahelyek megteremtésének szükségessége mellett érvet azzal a ténnyel, hogy a napokban az általa vezetett hivatal frissen kinevezett fideszes végrehajtói a napokban bontják fel 170 kerületi lakos eddigi közmunkás szerződését. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetekhivatala.blog.hu/api/trackback/id/tr882490271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása